mandag den 31. august 2015

Anmeldelse af anmeldelse (Anmeldelse af dage II)

Så kom 'lektøren' på Fest i klubben. Det vil sige en udtalelse fra en bibliotekar, der er ansat til at læse nye udgivelser og give en vurdering af dem, for at hjælpe biblioteker og skolebiblioteker med at indkøbe kvalitet.
Så den skal helst være god. Note: Man skal lige lære at tolke lektørudtalelser, som er en genre for sig, nærmest sådan lidt jysk i det. Når der står "Det sjove ved bogen er ..." betyder det på hovedstadsdansk: Helt vildt grineren koncept, som fungerer pissegodt!
Så jeg vurderer min lektørudtalelse til at være helt klart bestået, måske endda i den øvre ende af skalaen.
Dermed bliver idag er en af de dage, hvor jeg ser millionerne rulle ind på kontoen. Jeg havde en lignende vision, da jeg fik en fin lektørudtalelse på mine små tegnede fortællinger i serien Veddugodtdet Der kom da også straks bestillinger fra DBC (Dansk Bibliotekscenter) i min inboks, det var skønt, og udgivelsen er kommet til at løbe rundt, med et lille overskud.
Men altså, se klip fra lektørudtalelsen under billedet af den fine forside fra Fest i klubben. Det er sgu da godt. Både på jysk og københavnsk. Tak til lektør Inge Lykke.